Vilken soppa…

Vilken soppa…

Det råkade bli ett lite väl djupt inlägg sist, så det kom inte upp här. Det behövde mogna, helt enkelt. Nu är en ny dag (kväll), en ny vecka (även om hälften redan gått) och allt sånt. Bra.

Idag har jag varit grinig. Vet inte om det beror på att jag inte var på jobbet eller om jag helt enkelt var irriterad på att det skulle bli en äcklig soppa (tolkade det så) till middag. Försökte få det till att alla var idioter på förmiddagen vilket låter ganska osannolikt så jag fick snällt be om ursäkt där jag snäst istället, och förklara att jag råkat vakna upp som bitch! Hur som helst tänker jag sova bort det. Och den där äckliga soppan visade sig vara supergod. Faktum är att Tony (utan fler påtryckningar utöver att jag tvingat honom se både ”Sockerfilmen” och ”The magic pill” den här veckan) till och med valde att äta den istället för annan mat! Ännu mer anmärkningsvärt är att han inte ens ville ha en knäckemacka till!? Hur en så ”ren” grönsakssoppa kan smaka så gott vette tusan. Men vi plockade in sista broccolin från tomten och använde (sant!).

Sockerfilmen…

Eftersom jag så till punkt och pricka följt dietplanen denna gång har det varit en hel del vegetariska dagar. Det känns bra. Eller… Det kan ju förstås bero på att jag fokuserar så mycket på mat just nu att när jag väl får äta så smakar allt fantastiskt (förutom den där laxen!)?

Herregud jag har ju inte skrivit något sedan i fredags! Skärpning.
Syrran kom över i lördags som planerat. Vi tänkte att vi klipper och klistrar och så lagar vi matlådor: en rätt. Det blev inget klippa och klistra. Men det blev 4 olika rätter (Asiatisk kålpanna, Pastastubbar Delizie, Flygande Jacob och Kålpudding). Vi gick ner och handlade ihop och efter matlagningen stod vi bara och drack rött vin, lyssnade på Googlen (Winnerbäck och Melissa Horn) och pratade om hennes Tindermissar – och kanske vinster.

En av mina favoriter med Kungen! 🙂

I måndags flög julen ut. Det räckte inte. För att få upp alla kartonger som uppenbarligen fått plats där tidigare behövde vi visst slita ut massor ur vinden. Kändes tungt just då, men några roliga fynd senare och mängder med skräp senare går det nästan att dansa där uppe enligt Tony. Osäkert om han kan det med sina 1.86 cm, men när jag slutat vara höjd- och stegrädd så ska jag testa!

Imorgon ska jag till jobbet igen. Ser fram emot det, verkligen! Och sen ska jag blogga. Det är min ambition. Äter jag lite nyttigt också så blir det en ruskigt bra dag!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *