Tisdagstopp

Tisdagstopp

Behövde bryta trenden med negativa inlägg. Så ser det inte ut.

Idag skulle jag till kontoret. Eller… Jag var på kontoret… Jag skulle ätit lunch med Mäklaren. Jag åt istället lunch med Chefen. Det var pirrigt. Hon drog det snabbt in på halvtidstjänsten vi pratat om. Inte timmar. Tjänst. Anställning. På riktigt… Ja, ni fattar! Jag fick chans att säga att detta är vad jag vill, där jag vill vara. Skönt att kunna säga det till henne och inte bara till er ;). Sen pratade vi om hur mycket jag skulle vara på kontoret. Hon vill ha mig där säger hon, och jag tillade att jag får ångest över måndagarna att jag INTE är där. Tror det blir tre dagar i veckan där och en del hemifrån. Eller… Det är vad jag vill. Men jag är mest bara glad åt att få komma in i gänget ”ordentligt”. Fastän det kanske skulle krävas att jag var där varje dag för att verkligen känna mig som en del. Den diskussionen är inte klar.

Ikväll var jag med på ett möte med en cool tjej som jobbar som ledarskapsutveckling. Det blir intressant att jobba vidare med. Och jag är glad att hon tar med mig, att hon vill höra mina åsikter och ännu roligare när jag väl säger något högt och de gillar mina idéer. Men det tar ett tag varje möte innan jag börjar prata. Jag väntar in, analyserar, funderar och sen… Sen pratar jag. Jag behöver komma igång tidigare. Måste bli mer röd.

Kvällsmötet innebar middag (räksallad) och möteslunchen innebar lunch (laxsallad). Tror jag har ett rejält underskott på fett idag mot vad min diet förespråkar, men nyttig som tusan har jag varit. Så nyttig att jag var värd ett glas rött när jag kom hem. Egentligen borde jag unnats champagne, men jag väntar tills jag skriver på papper! Det läskiga är att Chefen verkligen äter sådär jämt… OCH tränar… Jämt… Ja, ingen är perfekt!

Tony sitter och byter Pokemons med mig. Eller ja, han sitter med båda våras mobiler och byter gubbarna för att vi ska ha chans att få ”Lucky” Pokemons. Det blir nog bra. Våra fröodlingar är ju igång också så han har hängt upp lite galen belysning så de ska få ljus också.

Nej hörrni… Det händer saker här. Bra saker. Jag är rädd att jag fått en kostym nu som jag inte fyller ut (inte på grund av Keto-dieten då…), men sköter jag bara mina kort rätt så kan det bli förbannat bra. Jag känner att jag blir testad. Det behöver jag ta tillvara på. Bevisa mig själv.

Toppentisdag idag. Jag kommer sova gott.
Imorgon ska jag till kontoret. Jag ska förhoppningsvis äta lunch med Mäklaren. Och så ska jag glänsa… Sådär som bara jag kan. När jag kan…


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *