Städnoja och bambu

Städnoja och bambu

Alltså det där med att städa innan städerskan kommer har jag aldrig förstått mig på. Men allvarligt, hon (eller han?) kommer ju inte ens komma in genom dörren och ännu mindre kunna manövrera en dammsugare här hemma om vi inte röjde undan lite först! Skandal! Men jag ser verkligen fram emot att få delar av huset städade imorgon!

JC messade och frågade om det var fika eller promenad som gällde… Det blev en lång härlig promenad med alla fyra vovvarna (ja, de har faktiskt 3 sötnosar nu och ja, jag är avundsjuk!). Det är kul när vi ses. Vi babblar på som om vi träffats igår, varje gång. Och ändå hör jag mig själv fråga ”var jobbar du nu?” – vi har uppenbarligen missat massor med tid, men när vi ses känns det ändå som att vi tar igen den, och det är nästan löjligt hur mycket vi vet om varandra och hur vi fungerar.

Gjorde en ny test igår. Jag har gått från att vara en
Turbulent Mediator
till att vara en Protagonist. Spännande. Vet inte riktigt vad skillnaden var men den som vill se efter eller göra testen själv kan kika här: https://www.16personalities.com/personality-types – och måste naturligtvis även göra testen och meddela mig vad hen blev…!

Klockan närmar sig midnatt (som vanligt) och det är banne mig dags att jag kastar mig i säng. Förutom att ”städerskhen” kommer så har jag massor med jobb imorgon och jag måste vara grymt fokuserad. Ny splash ska göras och jag ska presentera ett digitalt event-verktyg för en väldigt viktig kund. Jag ska presentera mig och förtydliga att det är jag jobbar med ”digital event services” och banne mig tycker jag att det som titel låter lite fräckt! Lite framtiden, liksom?

Glömde jag skriva vad jag åt till middag…? Löjligt. Hur kunde jag??? Det blev stekt kallrökt lax med romsås och sallad. Jättegott. Tony fick potatis till och han sa inget den här gången om att jag försökte förgifta honom…

Haft en sprängande jobbig huvudvärk hela dagen idag och druckit säkert 4 liter vatten med passande huvudvärkstabletter till för att råda bot på det, men nu är det dags att ge upp. Hoppas det är borta i morgon och att det beror på allt grönt the eller nåt sånt. Omställningsbesvär över två veckor senare känns inte sannolikt…

Jooo tyngdtäcket. Jag ska avsluta storysarna har jag ju lovat!!! Det är skönt. Jag gillar det. Men det väger för lite. Jag hade nog behövt ha ett på 9 kg? Jag tar gärna ett extra täcke över det för att få lite extra tyngd. Men nu när jag blivit en levande fettförbränningsmaskin och rasar i vikt (eh ok jag kanske överdriver lite?) så blir säkert 7 kg bra till slut. Jag vill inte vara utan det hur som helst. Får inte vänja mig för mycket bara, jobbigt om man skulle åka utomlands och behöva räkna in vikten i bagaget liksom? Lika bra jag stannar på 7 kg kanske? De där bambulakanen som ”hör till” är hur som helst löjligt sköna och jag ska aldrig köpa något som inte är bambu framöver om jag får välja. Har jag inte redan skrivit om bambustrumporna på Dollarstore så är det dags att göra det nu. Alla mina strumpor ska slängas och så ska jag bara behålla och komplettera med dem! Så måste det bli!

Ok… Jag fick ett par såna här av DC i födelsedagspresent och de kommer jag inte slänga. De är liksom klockrena och mycket älskade även utan att vara bambu…

One Reply to “Städnoja och bambu”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *