Pizza och Messias

Pizza och Messias

Måndag och fullt ös. Igår gjorde jag egen pizzabotten genom att smälta lite färskost, i med riven ost, ett ägg och lite fiberhusk. Vips var det en smet jag kunde grädda och sen gräddade jag den (på nytt) med massa pålägg tillsammans med Tonys pizza. Den godaste jag någonsin ätit, faktiskt. Tänk vad alternativ det alltid finns, om man bara vågar se dem!?

Idag offentliggjordes det under väldigt lättsamma former på veckomötet på jobbet att jag kommer vara där minst halvtid. Det är verkligen ”minst halvtid” som gäller för det är full rulle för mig. På ett bra sätt. Jag känner att den gamla VDn inte är överlycklig att jag är där men det gör inget. Jag har nog kommit för att stanna. Så länge jag får. Åker hem vid 16 och fortsätter jobba tills jag är klar. Och det blir bra.

Råkade ut för take-away-monstret idag med. Sashimi från stället mitt emot! Jag kompletterar med tryffelmajonäs och avocado så det är säkert jätteketo. Idag började JP på jobbet också med keto så vi kanske hittar varandra lite i det. Jag är ju faktiskt lite av ett proffs och frågade om hon fixat ketostix, MCT-olja och allt annat krångligt och hightech jag kunde komma på.

Vi har börjat titta på en ny serie här hemma nu, ”Messias”. Vet inte riktigt vad jag tycker men jo. Den är intressant. Kan inte vara så många avsnitt kvar den här säsongen så jag får återkomma om det, men hoppas på ett budskap. En mening.

Vi byggde en egen växtbelysning till mina kryddor i helgen. Lite bilder kanske?

Nu ligger valphunden och morrar framför sin matskål. Hon uppskattar inte alls att hon hör möss i väggarna och behöver vakta maten all vaken tid?

I helgen var det som sagt Mello…. AS hade ett bidrag. En helt fantastisk låt som tyvärr inte gick vidare. Men den talade till mig eftersom den handlade om att fortsätta gå. Det ska man göra. Den enda gången man ska stanna upp är det för att hjälpa någon annan. Eller för att hämta andan. Så ser det ut. Något annat val finns inte. Även om man ibland behöver slå ner på takten…

Apropå slå ner på takten så ska jag få hälsoundersökning genom jobbet. Det är lyxigt. Det är lyxigt att ha ett riktigt jobb. Även om det bara är halvtid. Jag trodde inte man fick de förmånerna då… Dessutom ska vi få CT genom jobbet. Som PT fast för hela företaget. Typ gemensam träning på måndagsmornar och egen coaching och såna saker. Så sjukt häftigt företag. Så jäkla lyckosam person är jag. Och jag ÄR så himla glad att jag har vett att verkligen uppskatta det. Varenda dag av det. Varenda deadline med det.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *