Living the dream!?

Living the dream!?

Bra dag på jobbet idag. Det var ett litet extrainsatt stormöte med vår helt fantastiskt duktiga VD. Hon är ”het” just nu som hon sa. Har man sett henne in action förstår man vad hon menar och man förstår att det händer saker när hon rör sig ute på fältet. Man vill jobba med henne. Man blir smittad av hennes energi och klokhet. Hon får in folk som kunder för de förstår att de varken kan eller vill vara utan henne. Och hon behöver avlastning.
-”Jag kanske behöver ta in en assistent” sa hon. Senare sa hon att hon funderade på att släppa in mig på hennes mailbox så jag kunde hjälpa henne sortera ut vad som är viktigt. Kändes bra. Oavsett om jag får förtroendet eller inte så tänker hon tanken. Ibland är det tanken som räknas. För mig.
Jag satt och försökte låta bli att säga något fyndigt, låta bli att le och låta bli att springa fram och göra en high five… Jag nöjde mig med att glädjas åt att hennes slit blir värt mödan och att jag kanske (kanske!) får vara med på tåget. Jag hoppas det.

Imorgon blir jag hämtad kl 8 av en kollega. Jag ska hjälpa henne bygga varje barns dröm – ett godisrum – åt en kund. De hade ingen julfest så nu ska det bli all in i januari istället. Rolig idé och roligt jobb. Den kreativitet och fantasifullhet det här gänget äger… Där ligger jag i lä. Kanske var jag där en gång men har gått vilse efter det. Men det är fantastiskt att få hänga med på ett hörn och se vad de gör. Måtte jag bli mätt på mina 100 gr skinka och grönsallad i morgon bitti så jag låter bli att provsmaka dekoren så att säga… För att hindra lusten tänker jag köpa matlåda ute. Ha något att se fram emot. Det måste bli så. Till middag ska jag göra kalvfärsbiffar med fetaost så jag har ännu mer att se fram emot när jag tänker efter! Kanske unnar jag mig till och med ett glas rött? Börjar ledsna på allt detta bälgande av grönt och vitt the på kvällarna faktiskt… Men; å andra sidan – det är ju faktiskt bara 55 dagar kvar av min utmaning nu!

https://recept.allas.se/recept/fetaostfyllda-kalvfarsbiffar/

Tony kollar på en serie; Carbon nånting. Inte min grej. För många har slagits och för många har dött (ok, den kanske handlar om att dö och återuppstå typ men jag trodde kanske att det var på ett lite mildare sätt båda delarna…). Jag har tvingat i honom för mycket kolhydratshat senaste dagarna – även på film – så han får titta och så sitter jag här istället. Det blir lite kompromissande där känner jag. Idag skulle vi äta Carbonara och jag tog fram pasta till honom. ”Ska du äta pasta???” frågade han. ”Nej, jag äter ju zucchini till?” svarade jag. ”Ska du tvinga i MIG massa jävla kolhydrater???” Hmmm nej… Så vi åt zucchini med carbonarasås båda två istället! www.tasteline.com/recept/carbonara-med-squash/

Jag har gått ner drygt 3 kg på de här dagarna.
Kom på att jag ville få det sagt. Jävligt strongt.

På måndag är det fotografering med jobbet. Jag kände mig osäker på om det var något jag, som extraarbetare, skulle vara med på… Men så idag kom inbjudan på mailen och det var tydligen aktuellt. I´m in! Jag räknas. Jag hör dit. Underbara känsla… Fast vidrigt att nu börja fundera och till slut behöva bestämma sig för vad man ska ha på sig…! Även om man skulle ha på sig något man kände sig bekväm i och man får välja fritt själv så känns det himla knasigt att komma i svart kavaj och svart linne till… 🙂 Jag måste tänka till lite. Eller införskaffa en rockig t-shirt kanske. Att ha under den svarta kavajen då, förstås…


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *