Kudos

Kudos

Igår, fredags, fick vi present av Chefen. En fin flaska Amarone och en Cava. Framförallt fick alla ett personligt kort där det stod varför hon (just nu) uppskattade oss alla så mycket. På utsidan stod det ”Du är guld värd” och inuti mitt kort stod det:

Kudos!
För att du är modig med Splash m.m.
För att du förstår mig och tar vid…

Det var fina. När jag kom hem skrev jag tillbaka:

Känslan när man faktiskt längtar efter måndag…!!! Tack för presenten och tack för orden! Du är så grym på att inspirera och leda ett lag fram och i mål… Vet att du ser det, men hoppas att du vet det! <3

Tänkte att hon faktiskt kunde få veta det. Jag tror jag kanske inte varit helt tydlig med vad jag vill och vad jag tycker och känner där. Och det är helt sant. Att jag längtar till måndag kan också bero på att jag har hysteriskt mycket att göra just nu. Jag har tre olika events på gång utöver allt annat jag redan liksom ”gör”. Det kommer bli väldigt bra. Det är en av de absoluta toppkunderna och en ruskigt viktig relation för Chefen. Därför känns det ännu bättre att hon faktiskt vågar lägga det hos mig.

Igår gjorde jag plock till TV-kvällen… Ostkex med pesto, mozzarella, basilika och pinjenötter var överraskande jättegott! Sen hade vi parmesanost, rökt lammfiol, fetaosttärningar, kronärtskocka med smält smör och salamibåtar med ruccola, brieost och pinjenötter. Idag blir det indisk takeaway framför Mello.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *