Ironwoman?

Ironwoman?

Måndagsmöte idag. Tänkte ångesten skulle försvinna, bara jag fick vara på kontoret, men nejnej… Gick igenom på måndagsmötet hur det såg ut med förmåner, ansvar, förväntningar etc. Plötsligt kände jag mig så oerhört träffad, värdelös, gammal (!) och odriftig. Jag vet inte om jag är det, men jag är inte på topp. Jag levererar inte som jag hade velat. Jag ÄR för all del halvgammal och ganska trött. Får bli skärpning där. Måste tänka till. Hitta FOKUS!

Träffade min nya PT/CT idag!!! En asskön Ironman-kille som skulle försöka förstå vem jag var på sisådär en kvart. Inte helt lätt. Försökte förklara varför jag aldrig fastnat för träning och hör mig själv säga att jag kommer ju inte från någon sportig familj/umgänge och har det liksom inte i mig. Senare när vi pratade började han nämna Triathon som han tränade inför just nu och massa saker, så jag frågade vad det är för nåt som är i Kalmar i sommar? Det var ju just det. Då fick jag erkänna att min bror faktiskt också tränar inför det… Och som den mytoman jag precis kände mig som berättade jag också skamset att min mamma är väldigt fysiskt aktiv… Och min sambo tjatar om att vi ska börja gå på gym… Så det är väl helt enkelt mest jag som är lat. Suck. Nåväl. Nu har vi lagt upp en liten träningsplan som för min del mest handlar om att jag ska ha 50.000 steg på söndag kväll och då maila över bevis på det till honom. MÅTTE INTE den där jävla stegräknaren ge upp nu! 🙂 7115 steg idag. Duger inte. Men dagen är ju inte slut än. Det blev hur som helst många skratt. Och jag flamsade lite lagom för att ändå bli förlåten, liksom…

Till middag köttfärssås med zucchinispagetti och ruccola. Hade jag inte just haft mötet med min PT hade det blivit en fet jävla pizza tror jag. Den känslan idag!

Herregud. Min morgon var förresten spännande! En uniformerad polis i civilbil stannade bussen strax innan ändhållplatsen och gick fram till föraren. Sedan stannade han bussen då alla skulle gå av, varpå polisen kom tillbaka och åkte sedan med bussen bort för parkering, följd av civilbilen och en kollega till honom. Hmmmm….. Jag höll på att vrida nacken ur led. Tänkte jag skulle få se något ännu mer spännande men nejdå. Där stod de i bussen och pratade. Och jag jagade vidare i stormen på väg till kontoret (där jag förstås kände mig som den mest intressanta personen denna morgon med de här smaskiga nyheterna!!!).

Stormen har by the way ställt till en jäkla oreda på vår tomt. Eller ok. Det kanske inte var den, det kanske var stökigt innan… Men det blev i alla fall internetkollaps i går kväll och fram tills i morse. Mitt i Netflixgluttandet. Och DET var stormens fel. Vilket kanske var tur. Mitt mål för 12 månader framåt är ”Mer meditation och grönt the” och ”mindre rödvin och Netflix”. Så det så.
Och nej, vi ska inte lägga till det bland mina ambitioner. De finns ju redan där.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *