Hemligheten

Hemligheten

Det finns en bok som heter The Secret. Det var mycket buzz om den för ett gäng år sedan, och jag minns att jag tillsammans med AS (apropå i lördags) och båda mina bröder var och tittade på en föreläsning om det. Jag hoppades då och där så mycket att jag och CIMJ skulle hitta tillbaka till varandra och jag vet att det var hela mitt mål med att ens intressera mig. Det var två roliga saker som hände i och med detta. Dels hade mina båda ”bröder” lyckats sätta på sig precis samma kläder. Ljusa jeans, samma skjortor, samma färg på skorna osv… Det såg riktigt kul ut. Inte nog med att de heter samma sak, liksom, och är precis lika långa… 😀 Sedan stod mini storebror bakom AS just när man skulle börja massera varandra och sånt där pinsamt och han tyckte det kändes lite halvlustigt… Hon talade om att han kunde ta i mer osv i alla fall och det var en himla rolig kväll.

Huruvida de här affirmationerna ledde till att jag och CIMJ faktiskt sedan blev tillsammans igen eller om det var någon annan(s) vilja som styrde vet jag inte. Men jag vet att jag tänkte att man ska vara försiktig med vad man önskar, för det kan slå in. Faktum är nog att jag oftast (!) brukar få det jag vill ha och hamna ungefär där jag vill. Mitt stora problem brukar vara att veta vad det är…!

Igår skrev jag att vår gamla VD inte kändes så happy att jag var där. Pratat med Tony en del om det, och han tycker jag överanalyserar och tar in för mycket. Men jag behöver handskas med det. Inte för att jag kan ändra på hennes känslor eller vilja, men jag kan hitta ett sätt att möta henne, tänker jag. Jag vet mycket väl att man inte kan tycka om alla eller fungera med alla. Men om det är viktigt för mig så löser jag det, tänker jag. Eller?

I morse möttes jag av ett mail från jobbet. Chefen meddelade att vår tidigare VD sagt upp sig och kommer sluta på jobbet efter lunch idag?!? Jag får dåligt samvete. Det känns som att det är mitt ”fel” för att jag någonstans kanske råkat tänka tanken (OBS jag har INTE utövat någon häxkraft, inget trollspö och inte ägnat mig åt några affirmationer…!!!). Ikväll frågade jag om 75% anställning kanske är mer korrekt och fick en tummen upp. Hur det blir vet jag inte. Jag vill inte in för fort och för hårt och jag har fortfarande mitt eget företag kvar där det händer en del. Men ändå.

På lunchen var jag och LE ute och gick. Vi pratade om tidigare VDns uppsägning. Om att ändra sitt liv ”mitt i livet” och om osmakliga lunchlådor (som vitkålssoppa och sådär). Det var trevligt. Den D-vitamin och de steg vi snappade upp behövde jag. Och jag behövde sällskapet. Värmen, ute i kylan. Känna tryggheten med en kollega. Jag har saknat kollegor. Jag har saknat sparringpartners.

Det är skönt att åka buss på morgonen. Morgon och morgon… Min buss lämnar centrum 09.27 och jag är på jobbet mellan 09.50 och 09.55. Sen kör de Silent Hour mellan 09-10 varför jag står och elblossar och spelar Pokemon fram tills 09.59 då jag trycker upp hissen. Så helt perfekt… Men bara att kunna kolla av mailen, FB, Teams och allt det där innan jag börjar jobba. Vansinnigt skönt! Sen har jag min termosmugg med färdigt kaffe så jag behöver inte tänka på nåt annat än att bara slänga mig ner framför datorn och köra igång.

Kollar en sjukt dålig serie just nu på Netflix som handlar om några psykologer (typ) på 1800-talet som ska lösa mord. Den är så risig att jag inte tänker säga vad den heter. Om den inte börjar bli skitbra snart dvs. Då kommer ni få veta.

Syrran messade idag:
Hej <3
Planerar vi in lite matlåda lagning i helgen?
Älskar dessa matlådor. Fattar inte att man kan leva utan 😀

Så fredag blir nog matlådor… På lördag kommer HM hit och vi ska kolla mello ihop. Ska bli riktigt mysigt! Kom bara på att hon ju är vegetarian numera så jag måste tänka till lite vad vi ska äta…! Rödbetor med chevre, honung och pinjenötter har vi kommit fram till. Men något mer kanske?

Tyngdtäcket är fortfarande för lätt och jag vet inte vilka mina sista ambitioner är. Några av dem har ju faktiskt redan kickat igång….! Oavsett om det hade något med mig, mina önskningar och ambitioner att göra eller inte!?


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *