Första (riktiga) bloggen!

Första (riktiga) bloggen!

Nu är det min tur!!!
Det är lite märkligt att jag inte har haft någon blogg förrens nu.
Dottern har en. Grannen har en. Jobbarkompisarna har en. Blondinbella har en. Jag ger mig fan på att dammråttorna har en. Men inte jag.
Jag var dessutom först av alla jag känner med att börja ”blogga”. Det kallades visserligen inte för blogg på den tiden (vi pratar stenåldern nu) men jag gjorde inlägg med egna tankar i ett diskussionsforum vilket ledde till att jag fick en egen ego-krönika där jag frikostigt ventilerade mina åsikter och iakttagelser.
Förutom att jag fick lön för mödan fick jag fri ”call-back”. Dvs gratis internet. Vilket var perfekt eftersom Internetuppkoppling på den tiden var svindyrt och jag pluggade på universitetet.
Hur som helst ledde de kontakterna jag fick den vägen mig till det jobb som jag fortfarande, 16 år senare, går till varje dag med ett leende på läpparna!
Ok. Kanske inte ett leende eftersom jag är så sjukt morrontrött och i stort sett aldrig ler innan klockan 12 (då det är lunch/frukost) men ändå. Så nära man kan komma.
Känner direkt att jag sitter här och ljuger. Har lovat mig själv att jag ska ha den renaste och sannaste bloggen på nätet… Och det här är ju inte min första blogg. När jag skrivit mer än tre inlägg så kommer det vara min första FUNGERANDE blogg. Jag har troligtvis ett rekord i att skaffa bloggdomäner på div olika hotell för att där utbrista ”HEJ HÄR ÄR JAG” varpå jag snabbt försvinner. Vart jag tar vägen är väldigt oklart. Men nu är jag i alla fall här. Och jag hade tänkt att stanna en stund.
(Kom ihåg: Skriv genast tre blogginlägg till så att det här blir på riktigt).
Nu kör vi!


Comments are closed.