Att födas är att dö en smula?

Att födas är att dö en smula?

Nej. Jag har inte slutat blogga. Jag har börjat. Jag har fått börja via mitt jobb… Det är inte offentligt och det ligger inte uppe någonstans, men jag har fått ett antal ämnen jag ska blogga i och mina första tarvliga försök har blivit godkända. Jag får grön flagg. Jag får skriva. Jag får höras. Jag får synas. Snart…

Älskar fortfarande mitt jobb. Nu kör jag 9-16 på måndagar, 10-16 tisdag, onsdag och torsdag och sedan resten hemifrån. Det är löjligt bra. Jag får påminna mig flera gånger varje dag om vilken lycklig jävel jag är som får sitta där… Ibland undrar jag varför jag får göra det. Men det kommer ge sig, jag vet det. Det måste finnas en mening. Och bara det att jag får i min yrkesroll att hålla i de där bokstäverna… Fattar ni? Känns som en muta. Jag får ju betalt för det. Men det är på riktigt.

I helgen var det delfinal. Mycket blandade känslor ska jag säga… Vad hoppades jag på? Ja, bara mitt samvete vet och min plånbok vet… Men jag skickade ett storsint ”du var grym” efteråt. Och jag kände mig nöjd. Jag fick till och med ett pussiluss efteråt – dvs ett storsint tack. Det kunde inte gått bättre, med andra ord. Det kunde inte blivit bättre. Det är en månad kvar på vårt liv tillsammans och det känns fantastiskt.

Idag köpte vi nästan en husbil. Vi gjorde nästan planer för vad och vart vi skulle efter det. Sen skar det sig. Vi är ibland på olika planeter, jag och Tony. Det skulle vara lika intressant som skrämmande att besöka hans, ibland… Jag funderar ofta på vad som skulle hända om vi kuttade oss i hälften. Skulle vi då komplettera varandra eller skulle vi bli dubbelt så dåliga? 🙂 Ja. Det är sånt jag roar mig med att filosofera runt. När jag inte är i min jobbglädjeyra, eller mina andra funderingar över världens storhet. Eller snålhet.

Nu ska jag sätta mig och jobba. Ja… Jag har ju faktiskt flera jobb, än så länge! Men att ha ena foten utanför gör faktiskt att man kan få jämnvikt. Och det känns ganska roligt, ärligt talat!

Det är vidrigt med det där viruset. Men det visste ni redan…


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *