Är igång!

Är igång!

Jag vaknade i morse med massor av ord och bokstäver i huvudet…
Det är inget ovanligt eftersom jag skaffat mig ett Betapet-beroende på senare tid. Kvällen igår avslutades faktiskt med att jag tände lampan igen, sträckte mig efter datorn (som praktiskt nog råkade ligga nedanför sängen! Bara en sån sak!) och snabbt som en iller tog jag mig in på Betapet.se.
Den enda tanken jag hade i huvudet var ”NU SKA DE FÅ…”. Jag vann inte den matchen heller. Men det är ju LÖJLIGT att få in 116 poäng på ”Zon” genom atat ha massa dubbla och trippla bokstavsrutor. Löjligt. Nästan fusk. Tänkte stänga igen datorn direkt när detta hände eftersom klockan faktiskt var jättejättemycket men insåg att det skulle tyda på att jag var en dålig förlorare. Och det ville jag inte att de skulle veta om att jag var… 🙂
Hur som helst. Massor av bokstäver, ord och ideer snurrade runt i mitt huvud och min morrontrötthet (och alfapetnatt) till trots gick jag upp och började med min BLOGG. Domänen har jag haft i över ett år. Har bara inte förstått riktigt vad jag ska göra med den… 🙂 Nu tänkte jag fixa en liten ”header” och ett snyggt ”gränssnitt” (Kom ihåg: Kolla upp vad ”gränssnitt” faktiskt betyder?! Den där datautbildningen du fick VG i gick du faktiskt aldrig på).
Det där är lite typiskt mig. Jag vill alltid vara bäst (inte jättesvårt eftersom jag ÄR förbannat bra). Men ska jag ha en blogg så ska den se helt fantastsisk ut. Så första två timmarna av morronen gick åt att försöka göra en header (Kom ihåg: Kolla upp vad ”header” egentligen är för något. Det där med att slänga sig med konstiga hippa ord har vi pratat om förut. Låt bli!).
Nu lade jag hur som helst ner försöken på att få en perfekt och fantstisk vad-det-nu-är-som-ligger-längst-upp-och-presenterar-sidan (jag tror det heter ”Header”) och fokuserar på att komma igång med innehållet istället. Den här bloggen behöver faktiskt inte vara den absolut snyggaste. Det räcker med om den är bäst … 🙂


Comments are closed.